Iskald sesong

Årstider kommer og går. Sesong 172 foregår i åttende divisjon avdeling 106. Selv om det er midt på vinteren og frosten uler ute, har jeg revet av meg t-skjorta og sitter klar foran wordfeudbrettet. Jeg vet at det sitter ni motstandere klare til å gå løs på meg med det de har. Men, jeg skal kaste isbiter så det blir hett rundt ørene på dem. For akkurat som Dronning Elsa kan fryse og tine et kongerike med en håndbevegelse, kan jeg fryse og tine et wordfeudbrett med et lett touch av en finger. De som står mellom meg og seier i serien skal få noe solid å bryne seg på.

Dette er andre sesongen på rad jeg kun møter motstandere som jeg aldri før har spilt mot. Det er alltid spennende å møte nye mennesker, og jeg gleder meg til å knuse noen nye bekjente.

Kampen mot ordepåsporet

Denne motstanderen er en autodiktat tekstforfatter som har en tendens til å vingle mellom sjuende og åttende divisjon, og hadde sin sterkeste sesong i sesong 168. Da ble det i snitt 528 poeng per kamp. Det er temmelig bra! Men, det var i niende  divisjon, og basert på resultatene fra flere tidligere sesonger kan det se ut som om at det kan ha vært litt mildere motstand enn vanlig den gangen. Et annet poeng er at motstanderen nettopp har rykket ned fra sjuende divisjon, og er sikkert både knekt og revansjelysten. Jeg satser på å gi vedkommende en tidlig dobbeltknekk, så svinner sikkert revansjelysten hen, i takt med håpet.

Kampen mot lineeb67

lineeb67 vant åttende divisjon for tre sesonger siden, men er allerede tilbake etter en forrykende dårlig sesong i sjuende divisjon nå sist. I sesong 87 og 88 var hun helt oppe og kjempet i femte divisjon, men det er lenge siden storhetstiden. Med tanke på at dette er en ’67 modell fra Numedal kan jeg håpe på flaks. Av og til samles folkene i dalen for å drikke så mye man orker og gå på elgjakt. Dersom dette skjer mens vi spiller er det bare å håpe at hun ikke mister telefonen, men fortsetter å spille.

Kampen mot EmmaJeanett89

Som en ganske fersk spiller i gamet er det ikke ofte jeg møter motstandere som har mindre rutine enn meg. Men, det ser det ut som at jeg kanskje gjør her. EmmaJeanett89 hadde sitt første møte med WLOH i sesong 168, en sesong etter min debut (som var i sesong 167). For en gangs skyld kan det hende at jeg kan spille litt på min overlegne rutine. Jeg har også bedre resultater å vise til. Det beste EmmaJeanett89 har klart er tredjeplass i åttende divisjon, mens jeg har vært helt oppe på andreplass.

Kampen mot kjede

kjede bør være et lett offer.  Ja, han vant seks av seks kamper i forrige sesong, i niende divisjon. Det er litt av en prestasjon av en spiller som har tilbragt mesteparten av sine 77 sesonger i vippepunktet mellom åttende og niende. Dette bør bli en real walkover, og jeg tar seieren på forskudd. Skål!

Kampen mot sobo39

Dette er en motstander som ikke har hatt hellet helt med seg. Det er sjelden jeg ser noen som har hatt så mange andreplasser uten å ha rykket opp. Sånn ble det sist sesong også. Og, denne gangen kommer det til å bli jeg som sniker meg foran. Sånn er det bare med dem som er født på denne måten. Men, her tar jeg ikke seieren på forskudd. Kampen må kjempes, for forrige sesong var sobo39 veldig sterk. Faktisk var den like bra som sesong 139 som er den beste han har gjort.

Kampen mot Langpils

Langpils kommer fra Hadeland, som er en selvstendig militærstyrt republikk i Nord-Europa. Stedet er mest kjent for sin rike kulturarv, først og fremst rånekulturen. Langpils kom på sjetteplass forrige sesong. Og, som så mange andre i denne gruppa, vingler han mellom åttende og niende divisjon. Det blir nødvendig å knuse Langpils for å komme seg opp i sjuende divisjon som jeg har fortjent.

Kampen mot Juliano2702

Juliano2702 er en eventyrlig spiller som hadde sitt høydepunkt i sesong 153 da han kapret andreplassen i sjette divisjon. Av motstanderne i denne gruppa er han en av dem som har de beste resultatene å vise til. Han har ikke gjort det så skarpt de siste sesongene, men det er mye som tyder på at han er på vei tilbake i form. Hvis det stemmer kan han bli en hard nøtt å knekke.

Kampen mot meretsf

meretsf er fra Asker, som er et jorde til venstre for Oslofjorden. Hun har en imponerende statistikk med 2.6 seire for hvert tap. Selv om det er utrolig bra har resultatene uteblitt. Hun har tilbrakt det meste av tiden sin i niende divisjon, og de gangene hun har vært oppe i åttende har det ikke gått så bra. Det vil komme som en stor overraskelse dersom hun skulle få til noe stort i dette selskapet.

Kampen mot ortenfeud

ortenfeud er en taktisk sterk spiller, som nylig har gjort et comeback etter nesten 30 sesonger med pause. I snitt har han bare latt motstanderne få 313 poeng per kamp. Dette er ekstremt lite og minner meg om henni89, en annen taktisk sterk spiller som jeg møtte tilbake i sesong 169, Jeg har redegjort for hvordan denne taktikken fungerer der.

Oppsummering

Det går ikke an å være fornøyd med en andreplass når målet er opprykk.

Tabellen
Det ble andreplass igjen.

På den andre siden går det heller ikke an å være misfornøyd. Selv om det bare ble andreplass, så er det fortsatt et fint resultat. Og selv om andreplass var det jeg landet på forrige sesongs også, så har jeg gjort det mye bedre denne sesongen. Jeg fikk en seier mer enn i forrige sesong.

De beste kampene mine.
Topp ti kamper.

Fire av kampene jeg spilte denne sesongen kom også inn på listen over topp ti kamper siden jeg startet i ligaen. En margin på 822 skal du lete lenge for å finne noen som klarer å slå. Jeg har brutt mange nye barrièrer og nytt godt av stor fremgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *