Magisk heltesesong

Det er alltid deilig å starte en ny sesong, og vite at utfordrerne står i kø for å prøve å knuse deg. Og denne gangen er jeg ekstra forberedt, for jeg har vært i heksekjelleren til Hino62 og stjålet noe ordmagi, og Erlendkatt har gitt meg noen nyttige tips. Takk til begge! Siden denne sesongen blir magisk, tenkte jeg å nyte den til en magisk låt som handler om magiske helter som meg.

Jeg har ikke møtt noen av motstanderne her før, så det blir en spennende runde.

Kampen mot jostener

jostener er den her som har hatt den sterkeste sesongen i de siste 30 sesongene, 517 poeng per kamp lar seg høre (det skjedde i sesong 149 og foregikk i 8. divisjon).  Han ser ut til å potensielt være den sterkeste motstanderen. Han har ved flere anledninger vært oppe i femte divisjon. Om han klarer å holde fokus slik som meg, kan det bli en bra kamp.  Det eneste det går an å være sikker på er at han er svært uberegnelig, for han kommer fra Henningsvær. Og, det siviliserte Norge vet ytterst lite om Henningsvær, bortsett fra at de som bor der lever av tørrfisk og gamle NRK-repriser om Henningsvær.

Kampen mot pingo28

pingo28 er den som nyligst vant en avdeling på et høyt nivå, i sesong 167 ble det seier i 8. divisjon. Til å være en pingvin kjemper denne spilleren ganske bra. Dette kommer til å bli en avgjørende kamp. Det er bra jeg har studert kung-fu i mine yngre år, og kan noen gode slangetriks.

Kampen mot Hhasto

Hhasto er best i gruppen på margin, han har i gjennomsnitt scoret 95 poeng mer enn motspilleren sin i de siste 30 sesongene. Han kan bli gruppens store overraskelse. Han er helt ny i ligaen, og rykket direkte opp fra niende divisjon med sju av sju mulige seire. Til informasjon så er han den skjeggete gubben, og ikke den klengete dama.  Profilbildet hans kan være forvirrende.

Kampen mot hbjorn2014

hbjorn2014 er en fantastisk spiller som på sitt beste har vært nummer 3 i 7.divisjon, det skjedde i sesong 143. hbjorn2014 rykket nylig ned. Forrige sesong ble det tredjeplass i åttende divisjon. Dette kan bli en spennende kamp som jeg bør vinne hvis jeg skal ha en sjanse til å rykke opp, og det er jo derfor jeg er her. Her må jeg lete fram det jeg har av ordmagi og ikke gi meg før siste brikke er lagt.

Kampen mot inaeroe

inaeroe er den som har toppet tabellen oftest her, med totalt 15 seiere. Men, til å være fra Oslo, en by som har som hovedmål å utrydde alt dyre- og planteliv i kommunen, har hun ikke vært særlig flink til å utrydde motstanderne sine i Wordfeud. Dette bør bli en lett seier.

Kampen mot tonemerethe99

tonemerethe99 er den i gruppen som nyligst har glidd ubeseiret gjennom en sesong, da spilleren herjet 9. divisjon i sesong 170. tonemerethe99 er fra Norge, og befinner seg stort sett i Askøy, som ble kåret til Norges fineste øy av Cosmopolitan Magazine i 1644. tonemerethe99 var en sesong i sjuende divisjon før hun ble sparket ut. Forøvrig har hun tilbragt mer tid i niende enn i åttende divisjon. Dette bør bli en lett match.

Kampen mot redhead60

redhead60 er en kompetent spiller som på sitt beste har vært nummer 3 i 8.divisjon, det skjedde i sesong 152. Om redhead60 er dame eller mann er vanskelig å si, men uansett hva det er så er redhead60 glad i rød-rosa blomster. På tabellen har vedkommende bytta mellom åttende og niende divisjon som en taxisjåfør bytter fil på motorveien. Så hvis jeg legger meg foran og går sakte frem, tenker at det blir høyreblink og nedrykk.

Kampen mot nojek

nojek er en briljant spiller som på sitt beste har vært nummer 8 i 7.divisjon, det skjedde i sesong 158. Dette er en motstander jeg regner med å knuse med et bein bundet bak ryggen. Selv om han har vært oppe i sjuende divisjon har han en lang tradisjon for å lande på bunnen av tabellen, om han da ikke kjemper om seieren. Spørsmålet er om jeg skal hoppe inn og knuse drømmene hans med en gang, eller om jeg skal vente til noen andre har gjort det.

Oppsummering

Tabellen
Jeg endte på andreplass.

Med andreplass har jeg bevist at jeg hører hjemme helt i toppen, midt i kampen om opprykk. Det gikk ikke denne gangen, for inaeroe hadde sanket mer poeng en meg, og vant på margin. Hun var også en av de to som greide å slå meg. All ære til henne. Den andre som greide å slå meg var pingo28. Begge to var flinke til å legge rimelig store poengsummer hver gang. Dette er en spillestil jeg tydeligvis må passe meg for. Det hjelper ikke å styre spillet og legge bomber når jeg slipper dem for langt foran meg. Neste gang jeg møter noen av dem skal jeg være klar til å senke dem med hud og hår.

Én kommentar til «Magisk heltesesong»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *