Sesong regnskog

Etter suksessen med å terge på meg flere stormakter forrige sesong, fortsetter jeg med å kjempe for de svake og de undertrykte i sesong 180. Som den legenden jeg er, er det viktig at jeg setter fokus på den urettferdigheten som finnes i verden, selv om det skjer helt på den andre siden av kloden. Her er det to stikkord. Det ene er et ord som klinger godt i Wordfeud, nemlig SOYA. Det er ikke ekstremt uvanlig å se det ordet håve inn over 60 poeng på et legg. Det andre ordet er ikke like vanlig å se, men det finnes; PALMEOLJE. Ikke bare er disse ordene potensielle verktøy til å snu en kamp. De er også verktøy for å putte penger i lomma på dem som snur regnskogene opp ned.

Akkurat som Shell og Esso satser stort på palmeolje i biodiesel. Akkurat som DNB, Norges Bank, Nordea, Storebrand, KLP og Danske Bank satser milliarder på soya. Jeg satser pengene mine på at jeg skal klare å sette sammen ord som knuser motstanderne mine så grundig at de blir glade for å slippe meg forbi på veien mot toppen, der jeg har min rettmessige plass. Og det helt uten å sabotere mitt eget livsgrunnlag ved å destruere enorme arealer med regnskog.

Forrige sesong var en katastrofe for rankingen min, takket være hackere fra 3rd rock…. Men, jeg ligger fortsatt som nummer tre i gruppa. Og, jeg er en klar gullkandidat, selv om LoBot holder en knapp på imperfektum og holder døren åpen for elanes. Når alle brikkene er lagt kommer det til å gå et kaldt gufs nedover ryggen til LoBot, når den innser at den burde ha satset pengene sine på meg.

Kampen mot imperfektum

imperfektum kommer fra Tromsø. Og, akkurat som Tromsø tapte kampen mot Kirkenes om å bli endestasjon for Kinas arktiske silkevei, kommer han til å tape mot meg. Visstnok har LoBot imperfektum som favoritt. Han har spilt mye i sjette og femte divisjon. Han har tilogmed spilt noen sesonger helt oppe i tredje divisjon. Men, han har også vært en del nede i sjuende. Siden han startet i ligaen i sesong 29, har han enda ikke klart kunststykket å sprenge 700 poenggrensen. Jeg har knust sterkere motstandere før, og jeg er helt sikker på at med ham som favoritt er det min tur til å ta gullet.

Kampen mot elanes

elanes heter egentlig Elin, og kommer fra Mosjøen. Mosjøværinger vet å gjøre godt inntrykk når de er ute og ferdes i den vide verden. Det skal jeg også gjøre når jeg møter henne. Hun er ikke så ulik imperfektum når det gjelder tidligere prestasjoner. Hun har lang fartstid. De har spilt i de samme divisjonene. De har også møttes to ganger tidligere, og begge gangene har imperfektum vunnet. Men, elanes har noe imperfektum ikke har, en seier hvor hun har fått over 700 poeng. Den må vi helt tilbake til sesong 42 for å finne. Etter denne sesongen kommer de til å ha enda en ting til felles. Begge har måttet bite i det sure gresset etter at jeg har banket dem.

Kampen mot ingrid068

ingrid068 er ganske fersk relativt til de andre i gruppa, men hun har vært med lenger enn meg. Hun har også på ganske kort tid klart å kjempe seg opp i fjerde divisjon, hvor hun har spilt flere sesonger. Det kan se ut som om hun har møtt en vegg, for nå er hun tilbake her i sjette, og skal gjøre sitt beste for å knekke meg. Det kommer hun ikke til å klare. For de siste sesongene har hun snoket rundt på nederste halvdelen av tabellen, mens jeg har tronet oppe på øverste halvdel og luktet på gullet.

Kampen mot my genitals

my genitals har vunnet sjette divisjon noen få ganger, sist i sesong 177. Hver gang har det blitt nedrykk nesten med en gang. Han har spilt like mye i sjuende som i sjette. Selv om han har vunnet her før, er han ikke noen klar gullfavoritt. Visst kan han å spille, men han har hatt mange forsøk, og til sist må man jo ha hellet med seg.  Uheldigvis for ham, så møter han meg denne sesongen. Nettopp derfor kommer han ikke til å nå toppen.

Kampen mot scrabulist

scrabulist befinner seg stort sett i Tromsø, hvor kommunen har opprettet en ny innsynsportal.  Den fremstår som et kraftverk av moderne teknologi, og gir beboerne innblikk i politiske saker på en måte som aldri noen før trodde var mulig. Kanskje kan de opprette en sak på hvor grundig jeg kommer til å knuse scrabulist også, for jeg har ikke tenkt å la ham slippe billig fra denne sesongen. Selv om han har 1310 spilte kamper i ligaen, har han ikke hatt for vane å gjøre det veldig bra i sjette divisjon. Han har vunnet en gang, men som regel blir det en dårlig plassering midt i nedrykksstriden.

Kampen mot BlondieNO

BlondieNO har vært med siden sesong 139, og må regnes som en av ferskingene i gruppa. Det er første gangen hun spiller i sjette divisjon. Selv om hun er fersk, har hun ikke rykket fort fram. Det skal sies at hun har hatt mange gode plasseringer, og det har vært mye nesten for henne. Nivået i sjette divisjon er likevel for høyt til at hun skal kunne klare noe veldig bra her. Det holder ikke med bare nesten. Her må man være klar for kamp til enhver tid. Det har jeg tenkt å lære henne.

Kampen mot gurigamla

gurigamla har lang fartstid fra sjuende divisjon. Hun har ikke så mange gode resultater å vise til. Men det er en kamp som bør fram i lyset. I sesong 156 vant hun 630-398 mot BlondieNO. Det er det nest beste resultatet hun noen gang har fått. Dersom denne sesongen skal komme med noen elleville overraskelser er det nettopp gurigamla som kan gjøre det. Det er ikke umulig, for hun har vunnet sjette divisjon før. Men det er ikke veldig sannsynlig, for hun møter meg. Men, en andreplass vil også være en sensasjon fra henne.

Oppsummering

Tabellen
Jeg endte på fjerdeplass.

Selv om jeg ende på fjerdeplass hadde jeg fortjent en bedre plassering denne sesongen. Kampen mot scrabulist burde jeg ha vunnet. Enten om jeg hadde brukt hjernen i sluttspillet eller om jeg ikke hadde hatt slik vanvittig uflaks med byttene. Når det gjelder kampen mot ingrid068 velger jeg å holde kjeft. Det var veldig lite som skulle til for at jeg kunne ha vippet gurigamla ned fra førsteplassen.

Når det er sagt var det mange jevne kamper denne sesongen. Jeg slet med mange vriene brikker i de fleste av kampene. Det er kun takket være mitt enorme talent og min overlegne kampvilje at jeg greide å snu flere av kampene. Jeg merker at jeg får bedre taket på denne divisjonen nå. Jeg lukter opprykk som en hai lukter blod fra et åpent sår.

Neste sesong må jeg dessverre ta ferien min. Dermed blir det en sesong pause før jeg kommer tilbake og gjør rent bord.

Én kommentar til «Sesong regnskog»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *