Sesong omskjæring

Når du er en stor stjerne som meg, er det ikke til å unngå at du får mange øyner på deg. Derfor er det viktig å ta ansvar, og kjemper for de svake og forsvarsløse. I sesong 179 kjemper jeg for omtrent 2000 guttebarn årlig som blir utsatt for kjønnslemlesting i Norge. I 2014 fikk vi en lov om rituell omskjæring av gutter, som pålegger regionale helseforetak i landet å tilby rituell omskjæring av barn. Bakgrunnen for at vi har en slik lov er at dette er en flere tusen år praksis som er vanlig stort sett over hele verden. Det er ikke et holdbart argument. Det er på tide at vi våkner! Det er ikke greit å utsette barn for slike overgrep. De som gjør det burde blitt fratatt foreldreretten og satt i fengsel for å tenke seg om. Måtte hvert eneste poeng jeg tar denne sesongen være et svart pil av død, sendt rett i hjertet på dem som misshandler barn på denne måten.

Denne sesongen skal jeg kjempe mot 7 andre motstandere. Og, som vanlig, har jeg ikke møtt noen av dem før. En skulle tro at det skulle komme noen gjengangere etter fire sesonger i sjette divisjon. Jeg kan bare ta det som et tegn på at det er på tide å komme seg opp på et høyere nivå. Jeg var nær ved å klare det forrige sesong, etter å ha gjort en god figur i en veldig sterk gruppe. Jeg har forstått at LoBot ikke er enig, men jeg anser meg selv som en klar favoritt til å kapre toppen av tabellen denne gangen.

Kampen mot ranvo

ranvo er LoBot sin favoritt til å vinne ligaen. Hun holder til i Bergen, hvor det IKKE regner! Tro det eller ei. Hun har vekslet mye mellom å spille i femte og sjette divisjon. Hun har også ved en anledning vært oppe i tredje divisjon. I sesong 173 vant hun gruppa si i femte. Det er ikke uten grunn at LoBot har henne som favoritt. Hun har også spilt to kamper hvor hun har fått over 700 poeng. Dette kommer til å bli en kamp det spruter av. Og det kommer til å bli en stor ære å slå henne.

Kampen mot supersnubben2000

supersnubben2000 spiller på et ganske jevnt nivå. Han vipper stort sett mellom femte og sjette divisjon. Han har noen ganger vært oppe i fjerde divisjon, og ved en anledning var han helt oppe i tredje divisjon. Dette kommer til å bli en tøff kamp, men det skal være gode muligheter for å vinne. Jag har spilt noen fantastiske kamper som han ikke har vært i nærheten av, selv om han har mye lenger fartstid enn meg.

Kampen mot urk!

urk! er en fargerik bamse som det er vanskelig å fastslå kjønnet på. Den har spilt mange kamper i sjette divisjon før, og har med det mye mer erfaring enn meg. Han har nettopp klart å kjempe seg opp igjen etter å ha vært nede i åttende en stund. Når han var der nede klarte han også det utrolige å score 721 poeng i en kamp. Han er også den i gruppa som har best margin de siste sesongene med 41 poeng mer enn motstanderne i snitt. Det er respektabelt av an bamse å få til noe slikt. Det blir nok en temmelig hard kamp. Men, jeg kommer til å trekke det lengste strået, for jeg kommer nettopp ut av en sesong på veldig høyt nivå, med hodet hevet høyt, klar for gull.

Kampen mot thricetype

thricetype er et ølglass som heter Peter og ble født i 1966. Han kommer fra Mjøndalen som sparket Brann ut av Eliteserien i 2014. Han har vært med i ligaen siden sesong 14, og har med det mest erfaring i gruppa. Alt tyder på at dette er en veldig likende fyr.  Han har også holt et jevnt og solid nivå og har spilt de fleste sesongene sine i sjette divisjon og høyere. Det er verd å merke seg at han har hatt flere sesonger i tredje divisjon. I sesong 175 fikk han 554 poeng i snitt. Dersom han får en god sesong kan dette fort bli gruppas store overraskelse, selv om rankingen hans er forholdsvis lav.

Kampen mot PeriJensen

PeriJensen kommer fra Stavanger, hvor folk ikke har så store hemninger. Hvorvidt han er en av dem som gjerne har sex på offentlige steder skal være usagt. Det som vi kan snakke om er merittene hans i Wordfeud League of Honor. Han har spilt mye i sjette og sjuende divisjon. To ganger har han også vært oppe i femte divisjon. Men begge gangene har han blitt slått ned igjen. Det er tydelig at han ikke har det som skal til for å holde seg der oppe. Det bør bli en lett seier, for nå er det min tur til å få en sjanse til å bevise at jeg fortjener å spille på et høyere nivå.

Kampen mot rjn13

rjn13 kommer fra 3rd rock…. De som kommer derifra sies å være veldig intelligente. rnj13 må derfor være ett av unntakene som bekrefter regelen. Greit nok så har han tidligere spilt helt oppe i tredje divisjon, men så smarte som de sies å skulle være der, burde han ha knust alle oss jordboerne lett. Det går ikke an å bortforklare det med at han har vært uheldig med brikkene. Etter flere sesonger nede i sjuende divisjon er han nå tilbake for å kjempe i sjette. Han kan nok være en farlig motstander, men det er ikke mye som tyder på at han er veldig motivert for tiden.

Kampen mot turlun

turlun er en orange tulipan. Det er ingen som har vunnet like mange poeng som henne i sjuende divisjon. Hun leder dermed maratonstafetten for divisjonen. Hun har også noen skarpe kamper, og har fått over 700 poeng to ganger. Det er tydelig at hun kan slå fra seg, så her er det best å ha refleksene med seg. Det viktige her blir å knuse henne så hart at hun rykker ned igjen, slik at hun kan fortsette å jobbe med den fine statusen hun har der nede i sjuende.

Oppsummering

Sesong 179
Det endte med fjerdeplass.

Dette var utvilsomt en av de hardeste sesongene jeg har kjempet i fram til nå. I de fleste kampene ble jeg tildelt utrolige dårlige bokstaver, mens motstanderne fikk gullbokstaver som gjorde at de kunne håve inn poeng etter poeng. Jeg hadde en følelse av at ting ikke var spesielt rettferdige. Hadde det ikke vært fordi jeg kjempet med alt jeg hadde, og aldri ga opp, ville jeg ha havnet på nedrykksplass. Selv om jeg hadde oddsene mot meg greide jeg å reise meg og berget en plass på øverste halvdel av tabellen. Omstendighetene tatt i betraktning er jeg fornøyd med det, selv om jeg hadde som mål å vinne gruppa.

Det kan ikke bare være tilfeldigheter som gjorde at jeg fikk så dårlige bokstaver. Jeg er nesten helt sikker på at noen hacket seg inn og delte ut gode bokstaver til motstanderne, og vanskelige bokstaver til meg. Jeg har en mistanke om at det kan være noen bakmenn fra 3rd rock…, for basert på tidligere resultater skal ikke rjn13 være i stand til å vinne en slik seier mot meg. På langt over hundre sesonger i ligaen er dette den sjette beste poengsummen han noen sinne har oppnådd.

Spørsmålet er hvorfor hackerne gikk til angrep på akkurat meg, akkurat denne sesongen. Det helt åpenbare svaret er at det kan ha vært noen Israelske eller Saudi-Arabiske bakmenn med mye penger som har oppfattet kampen min som et angrep på religionen deres. Noe som bare til en viss grad er riktig. Jeg har ikke noe imot jøder eller muslimer i utgangspunktet. Det er kun enkelte deler, som for eksempel praksisen med omskjæring, jeg er imot.

Men det er ikke alltid det åpenbare som er svaret. Det har seg slik at parallelt med denne sesongen har det pågått ganske heftige forhandlinger mellom Nord-Korea og USA. Og jeg vet at myndighetene på 3rd rock… ønsker å knytte sterke bånd til Pentagon, for å ha mest mulig oversikt over hva vi jordboerne kan komme til å finne på etterhvert vi boltrer oss rundt i solsystemet. Nettopp derfor er det sannsynlig at akkurat kampene mine denne sesongen har vært en brikke i et spill mellom de to stormaktene hvor hackere fra 3rd rock… har prøvd å smiske seg innpå stormakten. Og kanskje nettopp derfor har jeg fått hjelp fra Kim-Jong-un, som har demotivert ranvo, som skulle ha vært den sterkeste motstanderen i gruppa.

Uansett hva som har skjedd, så har jeg bevist at jeg er i stand til å kjempe også når tredjepersoner griper inn i kampene mine. Selv om jeg ble frarøvet gullet, har jeg greid å kjempe til meg noen viktige seirer, på tross av at jeg har hatt grusom uflaks med brikkene mine. Dette er en styrke jeg må kan bygge videre på. Om jeg klarer det ligger det et opprykk og venter bak neste sving.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *