Sesong brannfakkel

Det er mye som skal sies og gjøres. Og når jeg ble bundet og kneblet slik som jeg ble i forrige sesong, kommer jeg inn i denne sesongen med klare intensjoner om å brenne ned all motstand. For når legender kommer for å ta hevn skjer det ikke i stillhet. Jeg kommer til å etterlate med en sti av aske i det jeg går fra motstander til motstander for å kjempe dem ned som de statistene de utgir seg for å være. Det er bare en person som kommer til å gå seirende ut av sesong 178, og det er meg.

Uansett hva som skjer denne sesongen, så kommer det til å bli et gledelig oppgjør. Det er første gangen jeg spiller i en gruppe hvor samtlige spillere støtter WLoH både med hjerte og lommeboka. Det er med andre ord en gruppe full av VIP-spillere. Alle har dermed tilgang til de dypt skjulte hemmelighetene som ligger begravd under «Bli bedre»-fanen på forumet. Dersom de i tillegg leser min blog har de tilgang til alt det ypperste nettet har å tilby i kategorien bli bedre. Basert på tidligere prestasjoner er dette den hardeste gruppa jeg noen gang har kjempet i. Det er hele fem klare gullkandidater. Jeg er selvfølgelig klart en av dem. Selv om jeg har spilt under forventning i to sesonger på rad, har jeg fortsatt en seiersfrekvens på 2,15. Tross av at jeg er omringet av mange gode motstandere, er jeg den eneste som har greid å utmerke meg med å score over 700 poeng i en kamp.

Kampen mot zvoha

zvoha kommer fra Sandnes. Det kan ha vært han som skjøt mot et NSB tog en sen tirsdagskveld i juni 2017, men det er uvisst. Det som er mer sikkert er at han er mer treffsikker med ordene han legger i Wordfeud. Han vant sjette divisjon i sesong 175, og er den høyest spilleren i gruppa med høyest ranking. Han har brukt lang tid på å komme til det nivået han spiller på nå, men han har gradvis kjempet seg oppover. Jeg regner med han er en tøff kriger, og han kommer ikke til å gi seg lett.

Kampen mot Midifila

Midifila kommer fra Tromsø, byen hvor de nekter barnehagebarna å kle seg ut på karneval. Hun har også et veldig fengende navn, og det er ikke til å unngå at hun har gjort seg bemerket i mange av cupene som går på forumet. Som en av de med lengst erfaring her, må hun regnes som en av de desidert sterkeste motstanderne. Hun er flink til å kapre poeng, og i sesong 164 fikk hun 541 poeng i snitt i femte divisjon. Det gjør henne til en klar kandidat til å kjempe om opprykksplassen.

Kampen mot liwol

liwol er en 66′ model som egentlig heter Linda. Hun kommer fra Elverum hvor de har en av disse urettferdige folkehøyskolene. Jeg vet ikke hvordan matvanene hennes er. Men jeg vet at hun er god til å slenge ord rundt seg (håper det er av den gode sorten). Hun er den i gruppa som har vunnet flest gruppeseirer. Det betyr at hun er den tredje personen i gruppa som definitivt er her for å kjempe om førsteplassen.

Kampen mot stjerneloppa

stjerneloppa befinner seg stort sett i Stjørdal, hvor politiet har innført portforbud mot ungdom under 15 år. Hun innrømmer å være den som står bak hærverket, og har lagt skylda på ungdommen, men vil ikke si hvorfor. Hun ser også ut til å være en djevelsk motstander når det gjelder å legge brikker. Med tanke på at hun tidligere har glidd ubeseiret gjennom sjette divisjon må man bare krysse henne av på listen over potensielle gruppevinnere. Vi kan ikke la det skje igjen.

Kampen mot naekarnb

naekarnb heter egentlig Karsten, og er en 68′ modell fra Bergen, hvor de fremdeles prøver å finne ut av konkursboet etter sykkel-VM. Han har tidligere gjort det veldig bra i ligaen. En gang var han helt oppe i tredje divisjon. Det er en god stund siden. Og han har ikke kommet med noen spesielt gode resultater den siste tiden. Han kommer nok til å bli en hard motstander, men ikke en klar gullkandidat.

Kampen mot ziema

ziema heter egentlig Reidun Ziem og kommer fra Bergen. Nå bor hun i Kongsvinger, hvor de har et høyrisikofengsel som ikke er helt tett. Hun har nettopp rykket opp fra sjuende divisjon, for første gang, og vet ikke hva som kommer til å møte henne her oppe i sjette. Jeg har aldri sett en avdeling i sjette divisjon med så mange spiller på så høyt nivå. Jeg er redd hun kommer til å bli blåst skikkelig stygt av banen. Dette kommer hun ikke til å være forberedt på.

Kampen mot tante fioletta

tante fioletta har vært lenge med i ligaen, og har prøvd seg i sjette divisjon ved flere anledninger. Det har som regel ikke tatt lang tid før hun har rykket ned igjen til sjuende divisjon, hvor hun føler seg mye mer komfortabel. Jeg regner ikke med at hun kommer til å utgjøre noen særlig stor trussel i denne gruppa. Det er mange andre mye viktigere motstandere å fokusere på.

Oppsummering

Tabellen
Det ble andreplass.

Målet var å kapre førsteplassen og sikre et opprykk. Det gikk ikke, men jeg er likevel godt fornøyd med sesongen. Etter sju spilte kamper ble det fem seire og to tap. Det holdt til andreplass. Det er  bra til å være i den tøffeste gruppa jeg har spilt i noen gang. Og hadde det ikke vært for Midifila hadde jeg vunnet. Men, hun var i en klasse for seg selv, og at jeg ikke klarte å ta henne denne gangen kan jeg leve med. Hun spilte på et nivå som hører til langt over sjette divisjon. En gang om ikke så alt for lenge kommer jeg til å møte henne igjen. Enten i femte divisjon eller høyere. Da skal jeg være klar til å ta henne.

Selv med nederlagene tatt i betraktning, så er dette den beste sesongen  jeg noen gang har spilt. Det gjør godt etter to sesonger på rad med femteplasser. Jeg har vist at jeg nok en gang har greid å heve nivået, og at jeg har lært å mestre nivået i sjette divisjon med god margin. Det skal jeg ta med meg inn i neste sesong, for da skal jeg ta førsteplassen og sikre meg en plass i femte divisjon, som jeg har fortjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *