Sesong Bakdel

Forrige sesong kjempet jeg for å beholde plassen min i sjette divisjon. Nå, i sesong 177 skal jeg kjempe om en topplassering. Forrige sesong tok meg til bristepunktet. Jeg har fått føle hvor tungt det er når men ikke er veldig heldig med brikkene. Hvordan det er når motstanderne slår hardt tilbake. Hvordan det føles å kjempe ved hvert eneste legg. Hvordan hver minste feil slår deg i bakhodet. Og hvordan det er å bli trampet ned selv om det ikke skyldes egne feil. Men selv om forrige sesong var en av de tyngste jeg har vært gjennom har jeg kommet styrket ut av det. Jeg vant mer enn jeg tapte, og har en vinnerfrekvens på 3,1 seirer per tap. Jeg har kommet styrket ut av det og er klar for å slå tilbake. Og til alle som tror de har sjanse til å slå meg har jeg bare en ting å si:

Ja, jeg vet at denne suppa av trøndersk kultur antagelig kostet meg 90% av alle leserne mine, men det er ikke viktig. Det som er viktig er at jeg skal møte åtte nye motstandere som alle tror at de skal få en bit av rumpa mi, men det kan de ikke.

Ingen av dem som står foran meg har jeg sett før. Akkurat som i forrige sesong går jeg inn i denne med bind for øynene. Det er noe som legender som meg fort blir vant til. Det er helt vanlig at motstanderne kjenner meg bedre enn jeg kjenner dem. Det er det vi legender må lære å leve med og kjempe oss gjennom. Det er den ekstra motstanden som gjør oss så mye sterkere enn alle andre. For vi må alltid utvikle oss, finne nye våpen, alltid være ett steg foran.

Kampen mot Den ydmyke

Den ydmyke startet karrièren tilbake i sesong 26. Det meste av tiden har han vært i høyere divisjoner enn sjette. Det er ikke godt å si hvorfor han rykket ned fra femte i forrige sesong, men det er åpenbart at han må ambisjoner om å vinne tabellen. Dessverre for ham så møter han meg. Jeg er også sugen på revansje etter en middelmådig sesong forrige gang. Det gjenstår å se hvem som har det bredeste gliset når vi åpner neste øl.

Kampen mot Svanekil

Svanekil tilbringer store deler av livet sitt på Loftus Road. Det kan  hende han jublet 10 april når Queens Park Rangers slo Sheffield Wednesday 4 – 2. Men han kommer ikke til å juble når han må svelge 600 poeng i kampen mot meg. Det kommer ikke til å bli lett, for Svanekil er kjent for å score høye poengsummer. I sesong 174 fikk han 537 poeng i snitt, og vant sjette divisjon. Han har også, i likhet med meg, en kamp over den magiske 700-poengs-grensa. I sesong 123 vant han 721-328 mot venturis, som ikke er en dårlig motstander. Dette kommer til å bli et spennende oppgjør.

Kampen mot Rune53

Rune53 er en taktisk sterk spiller som ikke slipper inn mange poeng. I de fem siste sesongene har han i snitt sluppet inn 424 poeng. På sitt beste har han klart å bli nummer to i femte divisjon. På sitt verste har han klart å rykke ned flere divisjoner på rad. Han har fått mange sjanser til å slå den rekorden, for han har hatt mange sesonger i femte divisjon. Men, han har også ved flere anledninger rykket ned til åttende divisjon. Det er ikke lenge siden han rykket ned fra femte, og han er på en helt klart nedadstigende formkurve. Dette må jeg klare å utnytte til min fordel.

Kampen mot Holmsbu1515

Holmsbu1515 heter Atle Øi. Han er født i 1964 og bor i Oslo. Derifra har han kjempet mange slag som har tatt ham opp og ned i divisjonene. I sesong 55 hadde han gleden av å få prøve seg i femte divisjon. Det gikk ikke så bra. Derfor har han passet på å holde seg i de lavere divisjonene siden den gang. Den beste kampen han har spilt var i sesong 64 mot inaeroe, som jeg hadde et ublidt møte med i Magisk heltesesong.

Kampen mot ley-la

ley-la er kanskje den mest undervurderte spilleren i gruppa. Det er ikke bare på grunn av at hun er en hund. Det kommer av at hun nylig har hatt et par-tre dårlige sesonger som gjør at hun har falt betraktelig på rankingen. Hun er likevel vant med å spille på et høyere nivå, og har en lang rekke med kamper fra femte divisjon. Hun har også vunnet tabellen 26 ganger, som er mer enn noen andre spillere i gruppa vår. Dette er en motstander det er lett å gå på en smell mot om en ikke gjør grundig research, slik som meg. En annen ting som er morsomt med henne er at hun kommer fra San Francisco. Det er ikke så ofte jeg spiller mot spillere som oppholder seg så langt under kanten på planeten. Jeg håper hun har en dårlig døgnrytme, slik at vi får lagt mer enn ett legg hver i døgnet.

Kampen mot Lutefisk

Det er ikke ofte jeg møter spillere som har mindre erfaring enn det jeg har. Lutefisk startet karrièren i sesong 168. Jeg startet i sesong 167. I tillegg har Lutefisk hatt noen pauser, som gjør at han ikke har spilt mer enn fem sesonger. Jeg har dermed dobbelt så mye erfaring som ham. Det er verd å merke seg at han har en imponerende statistikk. På fem sesonger har han tre seirer og to andreplasser. Dette er interessant, for selv om han har rykket opp med en utrolig hastighet, har jeg høyere vinnerfrekvens enn han.

Kampen mot Dronningz

Dronningz er den som har vært lengst i gamet i gruppa. Hun har vært med siden sesong 18. Med så lang fartstid er det heller ikke overraskende at hun har spilt i sjette divisjon før. Som regel har sjette divisjon gitt henne plasseringer i nederste enden av tabellen, men hun har også en tredjeplass fra sesong 116. Det er heller ikke så lenge siden hun spilte i niende divisjon. Det vil komme som en stor overraskelse om hun skal klare å få til noe stort i dette selskapet.

Kampen mot Felixia 84

Glem gruvedrift og våpenproduksjon. Felixia 84 kommer fra teknologibyen Kongsberg. Her utvikles teknologi som er av internasjonal betydning både for romfart og fly-fart. Kanskje har de også teknologi som kan hjelpe Felixia 84 å vinne kampen sin mot meg. Det kan se ut som om hun trenger litt hjelp, for hun har ikke så gode resultater å vise til på de godt og vel 66 sesongene hun har vært med og kjempet. Dette er første gang hun får prøve seg i sjette divisjon. Og hvis hackerne holder seg unna ligger hun an til å bli dyttet rett ned igjen.

Oppsummering

Void»Gift på femte.
Jeg endte på femteplass.

Det ble en dårligere sesong enn forventet. Jeg havnet på den øverste halvparten av tabellen, men jeg er ikke fornøyd med det jeg har oppnådd. Jeg fikk ikke flere seirer en tap i denne sesongen. Jeg gikk også i minus på margin. Hadde jeg hatt en manager ville han ha fått sparken etter denne sesongen. Jeg skal alltid vinne mer enn jeg taper, og jeg skal alltid ha pluss i margin.

Jeg har tapt en og en halv kamp på grunn av at jeg fikk tildelt elendige brikker. Sånn er livet. Det får en bare ta til etterretning og gå videre. Jeg også tapt en og en halv kamp på grunn av at jeg ble utspilt i sluttfasen. Det er dette jeg må jobbe med. Jeg må altså fokusere på sluttspillet og finpusse teknikken inn mot neste sesong. Da tror jeg at jeg fint kan få mye bedre sesong og kjempe om en topplassering hvor jeg hører hjemme.

Jeg har bevist at jeg har det som skal til for å klatre til tops også i sjette divisjon. Jeg er den eneste som klarte å slå Den ydmyke, som vant hele greia. Jeg vant også mot de antatt beste i gruppa. Det er dette som gjør at jeg går inn i neste sesong med hodet høyt hevet, med sekken fylt av erfaring og kunnskap som kan ta meg til nye høyder. Det er motgang som skaper karakter. Og det er i de tyngste timene legendene reiser seg og kjemper videre. Det er det som gjør dem til legender, som meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *