Hjemløs sesong

Det er ikke alle her i verden som har like mye suksess i livet som jeg har i Wordfeud. Tvert imot er det mange som ikke takler livet i det hele tatt. Mange av disse går det så dårlig med at de mister både hus og hjem. Akkurat som dem er jeg hjemløs i sesong 174. Derfor vil jeg dedikere denne sesongen til alle dem som har det vanskelig i livet. Jeg oppfordrer alle til å stoppe opp og ta en prat med en hjemløs, gjerne over en kopp kaffe. Mange av dem har levd et hardt liv og føler seg sveket og glemt av både venner og familie. Er det noe som kan hjelpe dem tilbake i livet, kan det være nettopp en vennlig prat med noen som har lært å takle det. Det er noe mange av dem har opplevd alt for sjeldent.

Dette er første gangen jeg får anledning til å kjempe i sjuende divisjon. Jeg aner ikke hva som kommer til å møte meg her. Jeg har heller ikke møtt noen av de andre i gruppa min før. Jeg forventer at det kommer til å bli tøffere motstand enn det jeg er vant med fra åttende divisjon. Målet er jo selvfølgelig å rykke opp, men jeg blir ikke skuffet om det ikke skjer denne sesongen. Akkurat nå gleder jeg meg mest til å få føle på motstanderne og finne koden som jeg må knekke for å nå høyere.

Kampen mot freddfish

freddfish er den mest erfarne motstanderen i denne gruppa, med 1208 ligakamper i bagasjen, før sesongstart. Han er også favoritt til å vinne gruppa. Men han rykket ned fra sjette divisjon forrige sesong, så han kommer ikke akkurat inn i sesongen med et stort moment. Et annet moment er at han kommer fra Harstad. En gjennomsnittlig Harstadværing er veldig klissete og de kalles ofte for seigmenn. Dette kan tenkes å ha betydning for spillestilen. Det bør likevel ikke være en sovepute, for utenom meg er freddfish den eneste i gruppa som har greid å få over 700 poeng i en kamp.

Kampen mot hedka

hedka vant sjuende divisjon i sesong 171, og er i likhet med freddfish tilbake i sjuende, men det etter en liten tur ned i åttende. I motsetning til freddfish har ikke hedka spilt i høyere enn i sjette divisjon, og har på langt nær like mye erfaring. Jeg går ut ifra at denne kampen kommer til å gå mye lettere.

Kampen mot froghas

froghas er kjent for å score mange poeng. I sesong 164 ble det 537 poeng i snitt. Det står det stor respekt av. Å få over 500 poeng i en kamp regnes som bra. Dessuten er froghas en tiger, så har må jeg være forberedt på en aggressiv åpning. Alle som har sett Kung Fu Panda vet at tigere er farlige. Det må en helt som meg, med dragekrefter, til for å vinne.

Kampen mot rgbakken

rgbakken er glanseksemplet på den typen motstandere jeg må knuse. Det er en spiller som har veldig lang fartstid i sjuende divisjon. Noen ganger over, og noen ganger under, kort sagt en genuin gjennomsnitts sjuendedivisjonsspiller. Når jeg får taket på disse er det for alvor på tide å klatre seg opp i neste divisjon. rgbakken kommer forøvrig fra Oslo, som har et yrende fugleliv. Der er det  måker, duer, kråker, måker, måker, måker og alle andre fuglearter med endingen -åker.

Kampen mot pjekkert

pjekkert er som rgbakken sin eldre tvilling. Begge kommer fra Oslo og har lang fartstid i sjuende divisjon, men pjekkert har vært noe mer i sjette og mindre i åttende. Det er også den spilleren i gruppa som har vunnet tabellen oftest, med 27 sesongseiere.  Hadde det ikke vært for at pjekkert nylig har hatt noen dårlige sesonger, ville han ha vært ranket mye høyere enn rgbakken. Dette er en spennende motstander, som jeg gleder meg veldig til å prøve meg mot.

Kampen mot st10222

st10222 har vært oppe i sjette divisjon en gang. Da ble han nummer ti. Utover det har han ikke så veldig mange gode resultater å vise til, men klarer som regel å overleve. Til tider har det også blitt gode plasseringer. Dette er en kamp som jeg bør vinne hvis jeg skal kunne klare å bite meg fast i divisjonen.

Kampen mot Annhelenlea

Annhelenlea er en spiller som en gang i tiden spilte godt i sjette divisjon. Hun har to tredjeplasser derifra. Det er lenge siden, og hun kan ikke leve på de gamle resultatene noe lenger. Nå har hun i likhet med meg rykket opp fra åttende divisjon. Dette kommer til å bli en beinhard kamp som jeg må vinne for å bevise hvem av oss som best fortjener suksess på dette nivået.

Kampen mot john r vanvik

john r vanvik er en taktisk sterk spiller som ikke har latt motspillerne få mer enn 372 poeng i snitt de siste 30 sesongene. Det har dessverre ikke hjulpet ham særlig mye. Tross at han har vært flink til å gjøre det vanskelig for motspillerne har han tapt kamper, og han har aldri funnet veien opp fra sjuende divisjon. Han er også en av de to spillerne i gruppa som har lavere ranking enn meg. Dette bør derfor bli en lett match for meg, med det banebrytende spillet mitt.

Kampen mot runiii

runiii heter Runi, og kommer fra Norges største veikryss, Drammen. Hun elsker kryssord, scrabble, sudoku og puslespill, men er den i gruppa med lavest ranking. Trass at hun har vært med siden sesong 120 er dette første gangen hun får spille i sjuende divisjon. Dette er derfor like nytt for henne som for meg. I motsetning til meg har hun mye erfaring med å tape, og det kommer hun til å gjøre nå også.

Oppsummering

Tabell 174
Jeg kom på tredjeplass.

Dette var en slitsom sesong. Jeg måtte flytte ut av den gamle leiligheten, og hadde ikke en ny leilighet å flytte inn i. Jeg måtte derfor tilbringe det meste av sesongen til bestefar på Østerås. Det ga med ca. tre timer daglig med pendling. Samtidig med trening og jobb ble Wordfeud mer en belastning enn en glede. Jeg klarte likevel og hale meg gjennom sesongen. Og jeg er rimelig godt fornøyd med resultatet også. Jeg havnet på tredjeplass, og viste at jeg godt kan være med å kjempe om opprykk. Men, jeg tapte for mange kamper. Det må jeg sørge for å rette opp til neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *