Genuint perfekt sesong

Sesong 173 foregår i åttende divisjon avdeling 107. Etter to sesonger med andreplasser er det på tide å knuse isen og bryte seg opp i sjuende divisjon. Når man ser på resultatene jeg har oppnådd er det ingen tvil om at jeg fortjener å spille på et høyere nivå. Denne gangen skal jeg sørge for å sette alle motstanderne i kne, og gjøre slutt på dem. Alle må få føle hvordan det er å avgi poeng til meg, slik at jeg kan få en perfekt sesong. For akkurat som stygge folk alltid gjør det de kan for å trekke oss velskapte ned i gjørma, er det viktig for oss som begavede å sette dem på plass, slik at det ikke er noen tvil om hvem som hører hjemme på toppen. Jeg lar Andi Deris og Helloween demonstrere hva vi må til stadighet må håndtere.

Det begynner å bli en fæl uvane at jeg kun møter nye motstandere. Jeg liker å møte nye folk, men jeg har også noen revansjer på lista mi. Ved første øyekast ser det ikke ut til at noen av de jeg skal spille mot kommer til å skape noen problemer. Det er jeg som har høyest ranking, og det er jeg som er favoritten til å vinne.

Kampen mot arne-treholt

arne-treholt kommer fra Nedenes som er en av Arendal konfødererte stater som kjemper for slaver til hasjplantasjene sine. Om noen i denne gruppa skal klare å slå meg, så er det arne-treholt. Han er en av de mest erfarne i gruppa, og har mye av denne erfaringen fra sjuende divisjon. For å bevise at jeg klarer å håndtere nivået i sjuende divisjon må jeg sørge for å sette arne-treholt på plass.

Kampen mot petterpølse

I likhet med meg, kom petterpølse på andreplass i denne divisjonen forrige sesong. I motsetning til meg har han flere år med erfaring. Dette blir dermed et klassisk oppgjør mellom erfaring og sjarm. Med mitt overlegne talent regner jeg med at jeg skal klare å lære den gamle streberen mange nye lange ord.

Kampen mot korretupp

korretupp er en ekte vestlending, som liker sjø bedre enn snø. Hun gled ubeseiret gjennom niende divisjon forrige sesong. Det er en helt OK, når man ser bort fra at det sesongen før ble nedrykk fra åttende. Åttende divisjon er dermed ganske tøff for korretupp. Det betyr at det kommer til å bli en strålende seier til meg, for jeg er noe av det beste åttende divisjon har å varte opp med.

Kampen mot fridalyse

fridalyse er fra Lillestrøm, som er en naturskjønn plastperle på veien med toget fra Oslo til Gardemoen. En gang i tiden var det et handelssentrum, men da Oslo ble hovedstad ble det meste av aktiviteten flyttet dit. Det er dermed stor fare for at fridalyse har tid til å kjempe hardt. Fra historikken kan det også se ut som om at fridalyse kan slå til og gjøre en solid kamp. Men det har vært veldig mye opp og ned, så det blir spennede å se hva som kommer til å skje.

Kampen mot Tsarev

Tsarev har vunnet niende divisjon flere ganger, men har aldri klart bedre enn nummer fire i åttende divisjon. Forrige sesong avsluttet han med en margin på 931 etter sju kamper, noe som er veldig bra. Men det må legges til at resultatet fra fire av kampene ble satt til 150 – 0 fordi de ikke ble ferdigspilte. Jeg aner ikke hvilket stjernetegn han er født i, men det er helt sikkert at stjerne ikke posisjonerer seg etter ham. De har svingt seg rund for å få best mulig oversikt over mine kamper.

Kampen mot supermusa83

supermusa83 har slitt mye i niende divisjon, og i nederste halvdel av åttende. Forrige sesong rykket han opp fra niende, og det er noe av det bedre han har prestert i sin lange historie i ligaen. Han har ved to anledninger fått prøvd seg i sjuende, men det har blitt direkte nedrykk igjen begge gangene. Dette blir en klar seier til meg.

Kampen mot torstray

torstray er uten tvil den som har spilt flest kamper i serien. Han hadde sin beste kamp mot tibiro i sesong 77, da han vant 596 – 346. Den gangen var torstray allerede en erfaren spiller. Han har toppet tabellen hele 19 ganger, men noe annet ville ha vært en statistisk umulighet etter så mange sesonger i gamet. Det er noe spesielt med å spille mot slike folk. Med alle de årene i bagasjen kan det hende han har spilt mot mange av de store stjernene da de var på vei opp fra ingenting.

Kampen mot luni123

Det er vanskelig å tro at luni123 skal bli noen stor utfordring. Hun har vunnet niende divisjon et par ganger, men har aldri kommet seg høyere enn nummer fem i åttende, tross mange forsøk. Dette blir 1 – 2 – 3 takk for kampen! 😀

Kampen mot stica 1612

stica1612 er en taktisk sterk spiller som de siste 25 sesongene bare har latt motstanderne få 291 poeng per kamp i snitt. Han har også tre kamper fra forrige sesong hvor det ble satt automatiske resultater. Han har ikke særlig gode resultater å vise til fra tidligere. Dette er en kamp som må startes fortest mulig. Jeg er redd det er stor risiko for at denne kampen ikke blir ferdigspilt.

Oppsummering

Vinneren er meg
Jeg vant!
Tretopphytte
Bodde tre dager i en tretopphytte.

Med et tap mot arne-treholt ble ikke denne sesongen så perfekt som planlagt. Jeg er heller ikke fornøyd med at jeg i de fleste kampene havnet på etterskudd. Mye av det skyldes nok at jeg hadde en tredagers ferietur i en tretopphytte. Det var det dårlig med strøm, og jeg fikk ikke spilt på to døgn. Det gjorde at jeg mistet mye av oversikten og førte til noen mindre gode legg. Det hjalp heller ikke at jeg måtte flytte ut av leiligheten og må tilbringe tre uker som hjemløs. Det tok mye energi.

Det jeg er fornøyd med, er at jeg klarte å kjempe meg tilbake i de fleste kampene. Det er en enorm styrke å ligge under, men likevel klare å kjempe seg til seier. Det førte til gruppeseier. Og etter to sesonger med andreplasser nådde jeg endelig målet om opprykk.

Nå som jeg skal kjempe i sjuende divisjon må jeg ta lærdom av det jeg opplevde her i denne sesongen. Den viktigste leksen lærte jeg i kampen mot arne-treholt. Jeg må klare å motstå fristelsen til å legge dumme legg. Klarer jeg det så er jeg sikker på at jeg skal klare å slå hardt fra meg også når motstanderne blir tøffere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *