WLOH Sesong 172 Divisjon 8 Avdeling 106

Årstider kommer og går. Selv om det er midt på vinteren og frosten uler ute, har jeg revet av meg t-skjorta og sitter klar foran wordfeudbrettet. Jeg vet at det sitter ni motstandere klare til å gå løs på meg med det de har. Men, jeg skal kaste isbiter så det blir hett rundt ørene på dem. For akkurat som Dronning Elsa kan fryse og tine et kongerike med en håndbevegelse, kan jeg fryse og tine et wordfeudbrett med et lett touch av en finger. De som står mellom meg og seier i serien skal få noe solid å bryne seg på.

Fortsett å lese «WLOH Sesong 172 Divisjon 8 Avdeling 106»

WLOH Sesong 171 Divisjon 8 Avdeling 24

Det er alltid deilig å starte en ny sesong, og vite at utfordrerne står i kø for å prøve å knuse deg. Og denne gangen er jeg ekstra forberedt, for jeg har vært i heksekjelleren til Hino62 og stjålet noe ordmagi, og Erlendkatt har gitt meg noen nyttige tips. Takk til begge! Siden denne sesongen blir magisk, tenkte jeg å nyte den til en magisk låt som handler om magiske helter som meg.

Fortsett å lese «WLOH Sesong 171 Divisjon 8 Avdeling 24»

WLOH Sesong 170 Divisjon 8 Avdeling 100

Forrige sesong vasket jeg meg ut av niende divisjon, etter å ha ramponert motstanderne der. Jeg kommer derfor inn i denne sesongen med et stort moment og regner med å gjøre rent bord blandt disse folka i åttende divisjon. Det er mange spillere her med mye rutine, men de har ikke veldig gode resultater å vise til. Det skulle bare mangle at ikke en som meg spaserer rett gjennom på jakt etter større bytte.

Fortsett å lese «WLOH Sesong 170 Divisjon 8 Avdeling 100»

Rett til liv eller rett til å bestemme over egen kropp

Spørsmålet dukker opp i debatten som går mellom dem som er for selvbestemt abort (pro-choise) og dem som mener vi ikke har rett til å ta et liv (pro-life). Dette er et enormt etisk dilemma.  På den ene siden står en kvinnes rett til å bestemme over sin egen kropp. På den andre siden er det spørsmål om vi skal kunne ta livet av et ufødt foster.

Fortsett å lese «Rett til liv eller rett til å bestemme over egen kropp»

WLOH Sesong 167 Divisjon 9 Avdeling 233

For at fansen skal få en unik mulighet til å følge en ekte legende på veien mot gull, ære og glitter. For at alle skal kunne se at det trengs mer enn en deilig kropp for å lykkes. For at du skal kunne være vitne til et geni som legger ut planer du aldri kunne drømme om. Denne sesongen har jeg bestemt meg for å dele seirene, nederlagene og noen gode poeng fra kampene jeg er involvert i. Fortsett å lese «WLOH Sesong 167 Divisjon 9 Avdeling 233»